GUIF P2012 Sjöfru

Pojkar 2012 Sjöfru

Välkomna till P2012 Sjöfrus lagsida!

På denna sida kommer vi under året att samla både allmän information om laget, träningar, matcher och annat som händer. Här kommer även nyheter om ovanstående att publiceras allt eftersom, så håll utkik här!

Vi ser väldigt mycket fram emot sommaren och är glada att alla 22 pojkar valt att fortsätta träna och spela med oss i år!

Träningstiderna 2024 är:

Måndagar 19:00-20:00  Sjöfru

Onsdagar 1830 - 1930, Löpskolning / fyspass Plats meddelas i kallelsen

Torsdagar 17:00-18:00 Thorenhallen (Nolia)

Till torsdagens träning på Thoren så kan man med fördel höra sig för inom gruppen för att hjälpas åt med transport.

Matcher

Vi vet hur roligt pojkarna tycker att matchspel är så har vi valt att anmäla 2 lag (GUIF Sjöfru Öst & Väst) i var sin serie i år, detta så de får spela så mycket som möjligt.

Vi kommer att dela upp pojkarna i  matchgrupper, dessa grupper kommer att kombineras till matcherna Detta innebär att vissa helger spelar ert barn en extramatch.

Möjlighet till extramatch ges utifrån träningsnärvaro (fys inkluderad).

Gruppindelning och spelschema publiceras inom kort.

Serien kommer att starta i början av maj.

Ledare

De ledare som kommer att engagera sig i träningar och matcher är:

Calle Nordin, Albins pappa

Elin Rydh, Helges mamma

Nicklas Lockner, Williams pappa

Stina Lindblad, Johns mamma

Torbjörn Christensen, Gustavs pappa

Löpning /Fys

Therese Zittra, Colins mamma

Martin Zittra, Colins pappa

Väl mött!

/Ledarna P2012 Sjöfru

Vårsäsongen avslutad
2024-06-24 20:30
Sommarkryss lämnas in på träningen den 12 Augusti.

Hej!

Nu är vårsäsongen slut och vi tar paus från fotbollen en stund!

Vi ledare är väldigt glada att vi har en så fin grupp med killar som stöttar varandra i med och motgång.

För de som vill så kan man fylla i fotbollskrysset som barnen fått med sig idag på träningen.

Finns även att ladda ner bland dokument.

Inför cupen i Sundsvall har vi bokat 2 tider på nya Carlslundsplanen för att känna lite på bollen och träffa kompisar.

Kallelse till dessa träningar samt info gällande cupen kommer senare i veckan.

Höstens seriespel kommer från förbundet under V 26 .
Vi kommer att lägga ut matcherna samt den färgglada listan med uppdelning av matcher i mitten av juli.

Efter sommaren kommer vi inte längre att träna på Nolia. Laget flyttar "hem" till Carlslund.

Vi kommer dock börja på Ålidhem/ Innertavle till en början.

Ha en skön sommar så ses vi snart igen :)

Yran 2024
2024-05-29 08:00

Hej, då var det dags för pantarbete på yran.

Det verkar vara i stort sett samma arbetsbeskrivning som fjolåret, jag har därför inte uppdaterat arbetsbeskrivningen och merparten av oss kan det här, nytillkomna får utförlig information på plats. Elin och Stina kommer att vara på plats vid start både fredag och lördag.

Stina 0705445793

Elin 0706696074

Arbetsbeskrivning 2023

(Bortse från information angående telefoner)

Karta parkering, gate 1

Se bifogad karta för parkering samt var ni ska samlas. Cirkeln visar Gate1, personalingången som är er första anhalt inför arbetet. Parkeringen på godsbangården är helt kostnadsfri men obemannad. Kommer ni till yran med bil och önskar parkering finnes detta på Godsbanegården. Koden till bommen är 1940, viktigt att se till att bommen stängs efter infart.

Schema för kvällen hittar ni här:

Arbetsschema 2024

Undrar ni över något, kontakta Elin eller Stina.

Extraträningar Tomtebogård lista
2024-05-20 08:15

Måndagsträningar med Tomtebogård, Sjöfruskolan klockan 18.00-19.00

Här kommer listan med barnen som anmält intresse för extraträningar med Tomtebogård. Grabbarna tränar först med Tomtebogård och därefter med vårt lag träningstiden efter.

Vi kommer ej skicka ut separat kallelse för dessa träningar utan de behöver ni hålla koll på. Vi räknar med att barnen dyker upp på dessa träningar om ni ej meddelar annat.

20 maj          Gustav, William, Holger

27 maj          Ivar, Oskar, Melvin

3 juni            Helge, Liam, John

10 juni          Vincent, Sixten, Valter G

17 juni          Match – meddelas senare vilka som tränar utifrån matchen

24 juni         Colin, Lucas

Påminner också om att det finns tillfälle att delta i teknikträningen på fredagar på Sjöfruplanen kl 16-17.

/Ledarna

Arvode yran
2024-05-05 17:55

Hej, det har kommit funderingar kring arvodet på Yran. Årets Brännbollsyra är en dag kortare än fjolåret och arvodet är sänkt rejält. Dock tycker vi oss kunna detta och har minskat bemanningen där efter.

Statistik:

Arvode: 35 000 kr

Schemalagda timmar: 274h

Arvode/ arbetad timme: 127,37kr/h

Inkomst / barn (22 spelare): 1590kr (= försäljning av 20 balar toalettpapper/barn)

Arvode: 18 000

Schemalagda timmar: 153,5h

Arvode/ arbetad timme: 117,26kr/h

Inkomst/ barn (23 spelare): 782kr (= försäljning av 10 balar toalettpapper/barn).

/Elin

Arbetschema Brännbollsyran 2024
2024-05-05 11:51

Hej, nu är det bara några veckor kvar till Brännbollsyran och här kommer schemat till årets pantarbete. Arbetsbeskrivningen är densamma som föregående år (förutom mobilförbudet) så fjolårets arbetsbeskrivning ligger fortsatt kvar.

Skriv in ert barns namn istället för barn X till höger i dokumentet. Är ni bortresta önskar vi att ni meddela detta till någon av oss ledare.

Arbetsschema Brännbollsyran 2024

Kontakta Elin om något felar i redigering av länk så hjälper hon er.