GUIF P2012 Sjöfru
Pojkar 2012 Sjöfru

Välkomna till P2012 Sjöfrus lagsida!

På denna sida kommer vi under året att samla både allmän information om laget, träningar, matcher och annat som händer. Här kommer även nyheter om ovanstående att publiceras allt eftersom, så håll utkik här!

Vi ser väldigt mycket fram emot sommaren och är glada att alla 22 pojkar valt att fortsätta träna och spela med oss i år!

Träningstiderna är:

Måndagar kl 17.15-18.15, Carlshöjdskolans konstgränplan

Onsdagar kl 18.15-19.15, Sjöfruskolans grusplan

När gräsplanen i Innertavle kikar fram hoppas vi att vi kan få förlägga onsdagens tid där, information om det kommer när det blir aktuellt.

Matcher

Vi vet hur roligt pojkarna tycker att matchspel är så har vi valt att anmäla 2 lag (GUIF Sjöfru vit & svart) i var sin serie i år, detta så de får spela så mycket som möjligt. Vi kommer att dela upp pojkarna i 4 matchgrupper, dessa grupper kommer att kombineras till matcherna. Gruppindelning och spelschema publiceras inom kort. Matcherna kommer att börja i mitten av maj, preliminärt söndag den 16/5.

Ledare

De ledare som kommer att engagera sig i träningar och matcher är:

Andreas Eriksson, Oskars pappa

Calle Nordin, Albins pappa

Elin Rydh, Helges mamma

Niklas Lockner, Williams pappa

Stina Lindblad, Johns mamma

Vi hoppas att vi kommer att få ha publik på våra matcher senare i sommar, men nu gäller fortsatt publikförbud på kommande matcher.

Väl mött!

/Ledarna P2012 Sjöfru