Information om Covid-19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF
GUIF P2012 Sjöfru
Pojkar 2012 Sjöfru

Välkomna till P2012 Sjöfrus lagsida!

På denna sida kommer vi under året att samla både allmän information om laget, träningar, matcher och annat som händer. Här kommer även nyheter om ovanstående att publiceras allt eftersom, så håll utkik här!

 

Vi ser väldigt mycket fram emot sommaren och är glada att alla 22 pojkar valt att fortsätta träna och spela med oss i år! 

 

Träningstiderna är:

Måndagar kl 17.15-18.15, Carlshöjdskolans konstgränplan

Onsdagar kl 18.15-19.15, Sjöfruskolans grusplan

 

När gräsplanen i Innertavle kikar fram hoppas vi att vi kan få förlägga onsdagens tid där, information om det kommer när det blir aktuellt. 

 

Matcher

Vi vet hur roligt pojkarna tycker att matchspel är så har vi valt att anmäla 2 lag (GUIF Sjöfru vit & svart) i var sin serie i år, detta så de får spela så mycket som möjligt. Vi kommer att dela upp pojkarna i 4 matchgrupper, dessa grupper kommer att kombineras till matcherna. Gruppindelning och spelschema publiceras inom kort. Matcherna kommer att börja i mitten av maj, preliminärt söndag den 16/5.

 

Ledare

De ledare som kommer att engagera sig i träningar och matcher är:

Andreas Eriksson, Oskars pappa

Calle Nordin, Albins pappa

Elin Rydh, Helges mamma

Nicklas Lockner, Williams pappa

Stina Lindblad, Johns mamma

 

Vi hoppas att vi kommer att få ha publik på våra matcher senare i sommar, men nu gäller fortsatt publikförbud på kommande matcher. 

 

 

Väl mött!

/Ledarna P2012 Sjöfru

 

 

 

 

Dagens träning Sjöfru konstgräs!!
2021-06-16 11:22

Hej! 

Vi fick just info att planen i Innertavle är dubbelbokad idag, då är Sjöfru konstgräs ledig.

 

Så dagens träning blir:

 

Sjöfru konstgräs

Klockan 18.15

 

/Ledarna

Info veckans matcher
2021-06-07 22:52

Hej!

 

Sen ändring angående veckans matcher:

 

Ena matchen mot Täfteå har bytt dag från lördag till torsdag. För att få ihop ledare till matcherna har vi därför gjort en ändring i grupperna och mixat dem denna veckan. Hoppas att barnen kan delta i matcherna ändå. 

 

De kallelser vi skickar ut gäller. 

 

Ytterligare info; Under midsommarhelgen har vi 2 schemalagda matcher. Vi inser att vi kan ha svårt att få ihop lag inför dessa matcher och har därför hört av oss till ledarna för respektive motståndare för att se över om vi kan spela matcherna någon av vardagarna samma vecka. Vi återkommer när vi har mer info när dessa matcher blir av. 

 

Hoppas att ni har förståelse att det kan bli lite rörligt gällande matchtider och dagar. Vid hemmamatcherna har vi datum och tider spikade sedan länge, men för bortamatcherna har dagen och tiden ändrats vid ett par tillfällen bara veckan innan. Vi försöker uppdatera vårt spelschema som finns i dokument så snart vi vet ändringarna. Kalendern uppdateras också.

 

/Ledarna P2012 Sjöfru

Onsdagsträning Innertavle
2021-06-03 14:51

Nu har gräsplanen i Innertavle grönskat!

 

 

Onsdagar byter vi därför plan från Sjöfruskolan grus till Innertavle gräs.

Tiden 18.15 är densamma. 

 

Måndagar stannar vi kvar på konstgräset på Carlshöjdsskolan

 

//Ledarna P2012 Sjöfru

Välkomna på match!
2021-06-03 00:08

Idag fick vi alla besked om att det är ok med publik på våra matcher. Superroligt! Hoppas att ni kan komma och heja på oss på lördag. 

Nu när publik är tillåten igen kan det bli aktuellt med fikaförsäljning på matcherna. Vi hör av oss om detta blir aktuellt och i så fall kommer vi behöva er hjälp. 

Ses! 
/Ledarna P2012 Sjöfru

Matchvärd & Filmansvarig
2021-05-20 23:12

Hej!

 

Som vi tidigare informerade om behöver vi hjälp med både matchvärd och någon som filmar på våra hemmamatcher denna säsong. För att underlätta för oss och er har Melkers mamma Anna hjälpt oss att göra ett schema med ert barns namn på olika matcher, 2 namn per match. Tanken då är att en av er föräldrar antingen hjälper till med ansvaret som matchvärd eller att filma matchen. Om ni ej kan angivet datum sker byten mellan varandra. Detta schema finns under dokument ovan. 

 

Schema för höstens matcher kommer senare. 

 

Vi kommer att köpa in ett stativ till mobilen för att underlätta att filmuppdraget. 

 

Ses på sommarens matcher!

 

//Ledarna

 
Sponsorer