SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF
GUIF P2012 Sjöfru

Pojkar 2012 Sjöfru

Välkomna till P2012 Sjöfrus lagsida!

På denna sida kommer vi under året att samla både allmän information om laget, träningar, matcher och annat som händer. Här kommer även nyheter om ovanstående att publiceras allt eftersom, så håll utkik här!

 

Vi ser väldigt mycket fram emot sommaren och är glada att alla 22 pojkar valt att fortsätta träna och spela med oss i år! 

 

Träningstiderna är:

Måndagar 18.30-19:30, löpskolning / fyspass (Colins föräldrar då deras arbetsschema tillåter)

Tisdagar 17:00-18:00, Sjöfruskolans konstgräsplan

Torsdagar 19:00-20:00, Sjöfruskolans konstgräsplan

 

 

Matcher

Vi vet hur roligt pojkarna tycker att matchspel är så har vi valt att anmäla 2 lag (GUIF Sjöfru vit & svart) i var sin serie i år, detta så de får spela så mycket som möjligt. Vi kommer att dela upp pojkarna i  matchgrupper, dessa grupper kommer att kombineras till matcherna Detta innebär att vissa helger spelar era barn 2 matcher.

 

Gruppindelning och spelschema publiceras inom kort. Matcherna kommer att börja i mitten av maj, helgen 5-7/5. Se i kalendern här ovan.

 

Ledare

De ledare som kommer att engagera sig i träningar och matcher är:

Calle Nordin, Albins pappa

Elin Rydh, Helges mamma

Nicklas Lockner, Williams pappa

Stina Lindblad, Johns mamma

Torbjörn Christensen, Gustavs pappa

 

Löpning /Fys

Therese Zittra, Colins mamma

Martin Zittra, Colins pappa

 

 

Väl mött!

/Ledarna P2012 Sjöfru

 

 

 

 

Påminnelse enkät
2023-10-24 14:06

Sista dagen att fylla i enkäten är nu på fredag och vi önskar att så många barn som möjligt fyllde i den.

Tips: Kopiera länken och skicka i ett meddelande till erat barns mobil så kan de enkelt fylla i utan er hjälp.

 

Enkät

 

/Ledarna

Enkät
2023-10-19 08:00

Hej, Påminner om den enkät era barn skall fylla i som fanns bifogad i förra utskickat. För att få en så rättvis bild som möjligt är det bra om så många som möjligt tar sig tiden.

 

Enkät för barnen

 

Tack på förhand.

Sammanfattning säsongen 2023
2023-10-15 19:41

Fotbollssäsongen är över och vi har gått i i vinteraktiviteter. Här kommer en sammanfattning av säsongen samt en liten framåtblick.

 

Lagkassa:

Tack alla föräldrar för ett fint samarbete. Tack vare fikaförsäljningen har vi dragit in i ca 270kr per match, vilket skulle kunna likställas med exempel försäljning av 9 st kakburkar. Vi tycker därför att det är en enkel extrainkomst som vi kommer fortsätta med under nästa säsong. Förutom deltagaravgifter till cuper är det bara att ha pengar till sjukvårdsmaterial, taktiktavlan, bollpump och annat som behövs för att bedriva träning.

 

Vår stora insats i år var arbetet under yran som vi klarade av med bravur, och enligt den enkät som skickades ut efter visade sig att merparten kan tänka sig att jobba med samma sak nästa år. Vi har lämnat in en intresseanmälan på det och tror vi kommer att få jobbet. Nytt för nästa år är att festivalen är en dag kortare.

 

Träning och Match:

Som tidigare år har vi hög närvaro på både fotbollsträningarna och fyspassen. I år känns det som om killarna lärt sig att man kan springa mycket mer trots att man känner sig andfådd och trött.

 

Vad vi hör och ser är killarna i det här laget väldigt fina med varandra. De uppmuntrar och berömmer varandra och hjälper varandra att lyckas. Utöver det har de i år imponerat stort på oss ledare genom att inte tappa humöret under match trots stort underläge. De kämpar ända till att domaren blåser av matchen.

 

Nedan finner ni en enkät vi önskar att killarna fyller i anonymt för att fånga upp hur de upplever trivsel, träningsupplägg och annat.

 

Utvärdering

 

Aktiviteter:

Under säsongen har vi hunnit med ett kortare träningsläger där vi fick öva att sova borta, en lyckad och uppskattad helg. Tack till Emilios pappa som både ordnade och sponsrade med middag.

 

Vi har deltagit i två cuper, Umeå fotbollsfestivalen och Mycklecup. Kul att få möta nya lag som vi inte möter i serien.

 

Långsiktig plan:

Säsongen 2024 tänkte vi åka på vår första cup med övernattning. Mid Nordic Cup i Sundsvall 2-4 augusti. Ni kan redan nu planera in den i era kalendrar.

 

Vi ses till våren

 

/Elin, Stina, Calle, Nicklas och Tobbe

 

Uppdatering Myckle cup
2023-08-14 20:38

Hej!

 

Ett uppdaterat schema finns nu under dokument. Några uppdateringar i grupperna pga återbud och den sista matchen för ena gruppen är lagd lite tidigare. 

 

Pga återbud från spelare ur vårt lag har vi ställt frågan till F2012 Tomtebo om det fanns intresse hos några av deras spelare att spela med oss i helgen. Vi är så tacksamma att 6 av dem har anmält intresse och de kommer alla att följa med till Skellefteå på söndag. 

 

Hör av er om ni har några frågor. Vid behov av skjuts kan ni se i SportAdmins kallelse vilka som har plats över i sin bil. 

 

På träningarna i veckan kommer vi att finslipa formen!

//Ledarna

 

 

 

 

Höstens spelschema.
2023-08-13 12:38

Hej!

 

Vi är lite lite sena med spelschemat då vi behövde flytta runt en del matcher då serien startade ovanligt tidigt redan V 31 vilket gjorde att vi kommer att spela 2 av våra matcher på Campus under veckan.

 

Höstens indelning ligger under fliken dokument

Spelschema höst 2023.jpg

 

Vi kommer att skicka kallelse i god tid ca 10 dagar innan match, vi ber er att svara på kallelsen så snart som möjligt. Om ni hjälper oss med detta så har vi större chans att plocka in ersättare om man är borta.

 

Vid sjukdom meddelar man som vanligt någon av ledarna.

 

 

 

 

 
Sponsorer