Aktuellt GUIF:s klasslag

TRÄNINGSPROGRAM KLASSLAG

ALLSIDIG TRÄNING BARN 6 - 9 ÅR

KLASSLAG 2015 SÄSONGEN 2022/2023
Här kan du som förälder och ledare läsa om vad som är på gång för klasslagen och barn födda 2015.

Anmälan är öppen
Klicka på fliken "REGISTRERA DIG I GUIF" och fyll i uppgifterna för att anmäla ditt barn till vår klasslagsverksamhet.
Om du kan tänka dig att ställa upp som ledare så fyller du i en egen anmälan och skickar in.

Föräldraträff
Var?
Digitalt via Teams
När?
Tisdag den 26 april
Tid?

Länk till anmälan föräldraträffen - https://forms.gle/mjWLJpoY8uWdNMnq6
Sista anmälningsdag 26/4 kl: 12:00

-Föreningsinformation
-Värdegrund
-Klasslag - Så funkar det
-Avgifter
-Förväntningar på dig som förälder.
-Vad händer nu?

Ledarträff
Det är superviktigt att ni ledare dyker upp på ledarträffen då ni kommer få massvis med viktig information. Om du absolut inte kan komma så försök att fixa någon ersättare. Krav på att minst 1 ledare från varje lag dyker upp! OBS: NYTT DATUM FÖR LEDARTRÄFFEN. Anmäl dig via länken nedan.
Var?
Föreläsningslokal Luxemburg, IKSU Sport.
När? Onsdag den 27 april
Tid? 18:00 - 19:00

Länk till anmälan ledarträffen - https://forms.gle/YehUBqJSWE4uRKKj6
Sista anmälningsdag 27/4 kl: 12:00

-Information om GUIF
-Klasslag - så här går det till!
-Förslag på lagindelning & fördelning träningstider
-SportAdmin
-Träningsupplägg
-Vad händer nu?

FRÅGOR
Jonas Vesterlund
Idrottskonsulent barn & ungdom
jonas.vesterlund@gimonasuif.se

UTBILDNING RÖRELSERIKEDOM
Klicka här för att se presentationen från utbildning i Rörelserikedom den 22 september.
Klicka här för att se presentationen från utbildningen i Rörelserikedom den 6 maj

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

LEDARTRÄFFAR

Klicka HÄR för att ta del av presentationen från ledarmötet onsdag den 27 april 2022.

UPPTAKTSTRÄFF FÖRÄLDRAMÖTE
Klicka HÄR för att ta del av presentationen från föräldramötet tisdag den 26 april 2022.

GLÖMT ATT GÖRA ANMÄLAN TILL KLASSLAGET?
Har du missat att anmäla ditt barn till klasslaget?
Ingen fara, det är inte försent.
Fyll i uppgifterna här!
För att ta reda på när just ert klasslag har träningar kan du klicka på fliken "Klasslag" högst upp på sidan och välja det lag ditt barn hör till.

FRÅGOR
Jonas Vesterlund