Aktuellt GUIF:s klasslag

TRÄNINGSPROGRAM KLASSLAG

ALLSIDIG TRÄNING BARN 6 - 9 ÅR

KLASSLAG 2015 SÄSONGEN 2022/2023
Här kan du som förälder och ledare läsa om vad som är på gång för klasslagen och barn födda 2015.

KLASSLAGSSAMMANDRAG 10 SEPTEMBER
Söndag den 10 september är det dags för det allra sista sammandraget i fotbollen för klasslagen födda 2015. Varje klasslag kommer att få spela två matcher vardera. Längden på matcherna är 10 minuter x 3.
TID? 9:00 - 13:00
ANLÄGGNING? Sjöfru konstgräsplan

Ledarna i varje lag har fått i uppgift att skicka ut kallelser med info om samlingstider för respektive lag.

FRÅGOR
Jonas Vesterlund
Idrottskonsulent barn & ungdom
jonas.vesterlund@gimonasuif.se

UTBILDNING RÖRELSERIKEDOM
Klicka här för att se presentationen från utbildning i Rörelserikedom den 22 september 2021.
Klicka här för att se presentationen från utbildningen i Rörelserikedom den 6 maj 2021.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

LEDARTRÄFFAR

Klicka HÄR för att ta del av presentationen från ledarmötet onsdag den 27 april 2022.

UPPTAKTSTRÄFF FÖRÄLDRAMÖTE
Klicka HÄR för att ta del av presentationen från föräldramötet tisdag den 26 april 2022.

GLÖMT ATT GÖRA ANMÄLAN TILL KLASSLAGET?
Har du missat att anmäla ditt barn till klasslaget?
Ingen fara, det är inte försent.
Fyll i uppgifterna här!
För att ta reda på när just ert klasslag har träningar kan du klicka på fliken "Klasslag" högst upp på sidan och välja det lag ditt barn hör till.

FRÅGOR
Jonas Vesterlund