SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF

Avgifter & stödfond
MEDLEMSAVGIFT
Obligatorisk avgift för alla medlemmar. Medlemsavgiften är personlig, kostar 150 kr/kalenderår och inkluderar olycksfallsförsäkring. 
 
DELTAGARAVGIFT/TERMINSAVGIFT
Obligatorisk avgift för alla medlemmar som är aktiva i någon idrott. 
 • Deltagare i klasslagen betalar 400 kr i deltagaravgift. I avgiften ingår alla idrotter i klasslagets regi (fotboll, innebandy, handboll och futsal). 
 • Deltagare från 8 år t.o.m. juniorlag betalar en deltagaravgift/terminsavgift på 1000 kr vid två tillfällen/år, totalt 2000 kr/år. I avgiften ingår fotboll, innebandy, handboll och futsal. Barn som vid 7 års ålder börjar i U8 handboll omfattas av avgiften på 1000 kr/termin. 
 • Deltagare i seniorlag betalar en deltagaravgift som bestäms av respektive kommitté eftersom dessa lag är självförsörjande. 
Vi erbjuder digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr beroende på fakturabeloppet. 
 
Det finns möjlighet att söka bidrag om det föreligger betalningssvårigheter via GUIF:s stödfond. Mer information finns längre ned på denna sida. 
 
DISTRIKTSLAG/UTBILDNINGSLÄGER
För spelare som blir uttagna/anmäler sig till samlingar gäller följande: spelarna står själva för alla kostnader upp till 3000 kr. När kostnaderna kommit upp i 3000 kr betalas alla kostnader därutöver av föreningen. Föreningens sociala fond kan utnyttjas för detta ändamål efter prövning tillsammans med idrottskonsulenten.
 
Om fastställda avgifter inte betalas blir spelaren avstängd från träning och match. 
 
Alla kostnader i samband med genomförandet av Sverige-cupen/SDF-SM/distriktslagsturneringar står individen för själv.
 
EXTRA LAGAVGIFT
Lagen som ska bidra med en intäkt till föreningen på 15000 kr/lag/säsong är HB 16, IB UTV, IB JAS, FB U16 och U17. Orsaken är ökade kostnader för dessa lag: ex. resor, domare, licenser och serieavgifter.
 

ANSÖKAN VIA GUIF-FONDEN
Vi är en förening som står för allas rätt till idrott och alla som vill ska därför ha möjlighet att idrotta i GUIF. Din ekonomi ska inte vara ett hinder!

HANTERING OCH FÖRHÅLLNINGSSÄTT

 • Medel ur fond ges till deltagaravgift/terminsavgift, max. 2000 kr/år (1000 kr/termin). Ansökan gäller kalenderår, d.v.s. om du ansöker om stöd för deltagaravgift/terminsavgift under våren gäller ansökan även under hösten. Om du ansöker för höstterminen gäller den ansökan bara höstterminen, inte kommande vårtermin. 
 • Medel ur fond ges inte till avgifter för cuper.
 • Spelare i seniorlag har inte möjlighet att ansöka via fonden. Kontakta din ledare eller kansliet om du har svårt att betala avgiften så kan de eventuellt hjälpa till att hitta ett jobb där du jobbar av avgiften.  
 • Inga pengar betalas ut till spelaren eller spelarens målsmän. Kansliet hanterar avgiften i Sportadmin. 
 • Ansökan görs digitalt via hemsidan.
 • Ansökan behandlas av en beslutsgrupp bestående av föreningens ordförande och kassör.
 • Beslutsgruppens ambition är att inom en vecka efter inkommen ansökan fatta beslut.
 • Ansökan är konfidentiell. Endast beslutsgruppen känner till ansökan och eventuell tilldelning.
 • I de fall beslutsgruppen behöver ytterligare information utöver den i ansökan, kan anställd personal och tränare vara en resurs.

Styrelsen för Gimonäs Umeå IF

 

Gör din ansökan här

 
Sponsorer