SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF

Från och med 1 januari 2023 samarbetar GUIF med XXL och Select för materialinköp till vår verksamhet. I vår klubbprofil hos XXL finns nu ett stort urval av tyckta föreningsprodukter i som tagits fram i samarbete mellan med GUIF och Select. 

 

INKÖP TILL ENSKILD MEDLEM

www.teamsales.xxl.se/club/gimonaes kan du som medlem köpa föreningens utvalda kollektion av tränings- och fritidskläder. På ett enkelt och smidigt sätt kan ni beställa dessa kollektioner och få dem tryckta med föreningslogga och initialer. På XXL i Umeå kan ni komma och prova textilen för att hitta rätt storlek. Produkter som ska tryckas beställs genom klubbsidan. Övrigt sortiment, såsom strumpor och shorts finns och kan köpas direkt i varuhuset.  XXL erbjuder snabba leveranser av kläder och och utrustning med tryck inom 2-5 vardagar på lagerförda varor. Beställer ni via hemsidan betalar ni enkelt och smidigt med Klarna och väljer hur ni vill få produkterna levererade. Pickup@Store är alltid gratis. 

 

För att kunna beställa produkter från föreningens sortiment behöver du logga in och koppla till medlemsskap till GUIF. För mer information om hur du går tillväga: XXL TEAMSALES MEDLEMSGUIDE 

 

INKÖP TILL LAG

Större lagbeställningar av kläder görs som tidigare genom er lagansvarige. Med XXL Teamsales har varje lag en person som får användarbehörighet och kan beställa material via hemsidan. 

Lagbeställningsformulär

 

MATCHKLÄDER

Föreningen står för matchtröja. Individen/laget ansvarar själva för att köpa shorts och sockar. Ta kontakt med din ledare eller kansliet om du funderar på vilken modell ni ska köpa. 

 

STÖD DIN FÖRENING

När du som föreingsmedlem registerar dig och handlar på XXL stödjer du GUIF med 3% cashback på alla inköp. Glöm därför inte bort att alltid uppge ditt medlemsskap i din lokala XXL butik. För dig som redan är medlemmar hos XXL kan du enkelt koppla ditt nuvarande medlemsskap till GUIF. Läs mer om hur du går tillväga genom att följa länken nedan. 

 

XXL TEAMSALES MEDLEMSGUIDE 

 

FRÅGOR?

Maila kundservice@xxl.se eller kontakta GUIF:s kansli. 

 
WEBBSHOP - MERCHANDISE
GUIF lanserar webbshop för merchandise!
 
Tillsammans med vår samarbetspartner Profilar släpper vi nu en webbshop där vi samlat merchandiseprodukter som bl.a. den populära tofsmössan, halsduk, keps, vattenflaska och mycket, mycket mer. Det finns produkter för både barn och vuxna! Produkterna finns även att handla på Sjöfruhallens cafeteria som är öppen när det är match.
 
 

 

 

 

 

 

 
Sponsorer