Information om Covid-19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF

GUIF samarbetar med Stadium och Adidas för materialinköp till vår verksamhet. Vi har tillsammans med Stadium och Adidas tagit fram klädprofilen för säsongen 2022. 

 

INKÖP TILL ENSKILD MEDLEM

stadium.se/foreningar kan du som medlem köpa föreningens utvalda kollektion av tränings- och fritidskläder. På ett enkelt och smidigt sätt kan ni beställa dessa kollektioner och få dem tryckta med föreningslogga och initialer. 

 

Ni betalar direkt i webshoppen och får välja om ni önskar få produkterna skickade hem, till närmaste postombud eller hämta på Stadium Avion. Inom en vecka har du din beställning till valfritt leveransställe. 

 

INKÖP TILL LAG

Större lagbeställningar av kläder görs som tidigare genom er lagansvarige. Med nya Teamsales har varje lag en person som får användarbehörighet och kan beställa material via hemsidan. Kontakta Per på kansliet du ska vara lagansvarig så tilldelar han behörighet.

 

Via länken nedan kan du som lagansvarig se sortiment och beställa kläder till ditt lag.

 

STÖD DIN FÖRENING

Glöm inte heller att stödja Gimonäs Umeå IF och ditt lag genom att registrera dig som medlem i Stadium och välja att stödja GUIF när du gör inköp på Stadium! Föreningen får 3 % bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp.

KLICKA HÄR FÖR MER INFO

 
GUIF-BUTIKEN
Välkomna till vår nya GUIF-butik på kansliet som är utrustad med spännade tillbehör! Här har vi samlat en GUIF-kollektion bestående av mössor, buffar, nyckelband, vattenflaskor, kaffekoppar och halsdukar. När vi öppnar upp Sjöfruhallens cafeteria kommer vi även ha försäljning av produkterna där. 
 
KONTAKT STADIUM TEAMSALES

Joar Hardeson 

joar.hardeson@stadium.se 

073-041 17 69

Kontakta Joar för frågor om sortiment. 

 

Kundtjänst

info.teamsales@stadium.se 

0771- 88 33 00

Kontakta kundtjänst för frågor när ni gjort er beställning. 

 

Kontakta GUIF:s kansli för övriga frågor kring inköp av kläder. 

 

 

 
Sponsorer