SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF

Från och med 1 januari 2023 samarbetar GUIF med XXL och Select för materialinköp till vår verksamhet. I vår nya klubbprofil hos XXL finns nu ett stort urval av tyckta föreningsprodukter i som tagits fram i samarbete mellan med GUIF och Select. 

 

INKÖP TILL ENSKILD MEDLEM

https://teamsales.xxl.se/club/gimonaes kan du som medlem köpa föreningens utvalda kollektion av tränings- och fritidskläder. På ett enkelt och smidigt sätt kan ni beställa dessa kollektioner och få dem tryckta med föreningslogga och initialer. På XXL i Umeå kan från och med februari 2023 komma och prova textilen för att hitta rätt storlek. Produkter som ska tryckas beställs genom klubbsidan. Övrigt sortiment, såsom strumpor och shorts finns och kan köpas direkt i varuhuset.  XXL erbjuder snabba leveranser av kläder och och utrustning med tryck inom 2-5 vardagar på lagerförda varor. Beställer ni via hemsidan betalar ni enkelt och smidigt med Klarna och väljer hur ni vill få produkterna levererade. Pickup@Store är alltid gratis. 

 

För att kunna beställa produkter från föreningens sortiment behöver du logga in och koppla till medlemsskap till GUIF. För mer information om hur du går tillväga: XXL TEAMSALES MEDLEMSGUIDE 

 

INKÖP TILL LAG

Större lagbeställningar av kläder görs som tidigare genom er lagansvarige. Med XXL Teamsales har varje lag en person som får användarbehörighet och kan beställa material via hemsidan. I början av 2023 har alla lag fått en förfrågan om vem som ska ansvara för lagbeställningarna. Har ditt lag missat att anmäla en person? Kontakta kansliet. 

 

Lagbeställningsformulär

 

STÖD DIN FÖRENING

När du som föreingsmedlem registerar dig och handlar på XXL stödjer du GUIF med 3% cashback på alla inköp. Glöm därför inte bort att alltid uppge ditt medlemsskap i din lokala XXL butik. För dig som redan är medlemmar hos XXL kan du enkelt koppla ditt nuvarande medlemsskap till GUIF. Läs mer om hur du går tillväga genom att följa länken nedan. 

 

XXL TEAMSALES MEDLEMSGUIDE 

 
GUIF-BUTIKEN
Välkomna till vår nya GUIF-butik på kansliet som är utrustad med spännade tillbehör! Här har vi samlat en GUIF-kollektion bestående av mössor, buffar, nyckelband, vattenflaskor, kaffekoppar och halsdukar. När vi öppnar upp Sjöfruhallens cafeteria kommer vi även ha försäljning av produkterna där. 
 
FRÅGOR?

Maila kundservice@xxl.se eller kontakta GUIF:s kansli. 

 

 

 

 

 
Sponsorer